Claesens

Baby Suit Pink Panther

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Claesens
Merk kleurnaam Pink Panther
Merk product code 2252188G
Mouwlengte Lange mouw
Patroon Panterprint

Op zoek naar een schattig en comfortabel rompertje voor je kleintje? Dan is de Baby Suit van Claesens perfect voor jou! Dit rompertje behoort tot de categorie Rompertjes en is speciaal ontworpen voor baby's. Gemaakt van hoogwaardig katoen, biedt dit rompertje ultiem comfort voor je kleintje.

De Baby Suit is afkomstig van het gerenommeerde merk Claesens, bekend om zijn kwaliteitsproducten. Met de merknaam "Pink Panther" straalt dit rompertje een speelse en trendy uitstraling uit. De panterprint geeft het rompertje een uniek en modieus karakter.

Dit rompertje heeft lange mouwen, waardoor het perfect is voor koudere dagen. Je kleintje blijft lekker warm en knus in dit rompertje, terwijl hij of zij er ook nog eens stijlvol uitziet. De lange mouwen bieden extra bescherming tegen de kou.

Met de merkproductcode "2252188G" is dit rompertje gemakkelijk te identificeren en te bestellen. Je kunt er zeker van zijn dat je een authentiek product van Claesens ontvangt, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wacht niet langer en geef je kleintje de beste kwaliteit en stijl met de Baby Suit van Claesens. Bestel nu en geniet van een schattig en modieus rompertje voor je baby!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies