Claesens

Baby Pyjama Set Pink Dots

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Katoen
Merk Claesens
Merk kleurnaam Pink Dots
Merk product code 225361G
Mouwlengte Lange mouw

Ben je op zoek naar schattige en comfortabele pyjama's voor je kleintje? Dan is de Baby Pyjama Set van Claesens precies wat je nodig hebt! Deze pyjama set behoort tot de categorie Pyjamas en is speciaal ontworpen voor baby's.

Deze pyjama set is gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor het zacht en ademend is voor de gevoelige huid van je baby. Het materiaal zorgt ervoor dat je kleintje comfortabel kan slapen en vrij kan bewegen. Geen irritaties of ongemak meer tijdens het slapen!

De Baby Pyjama Set is van het bekende merk Claesens, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. Deze set heeft een schattig roze stippenpatroon, waardoor je kleintje er nog schattiger uitziet tijdens het slapen. De merkproductcode is 225361G, zodat je precies weet welk product je bestelt.

Deze pyjama set heeft lange mouwen, waardoor je baby warm blijft tijdens koudere nachten. Het is belangrijk dat je kleintje comfortabel en knus kan slapen, en deze pyjama set biedt precies dat.

Bestel nu de Baby Pyjama Set van Claesens en geef je baby het comfort en de stijl die ze verdienen. Deze pyjama set is perfect voor een goede nachtrust en ziet er ook nog eens schattig uit. Wacht niet langer en voeg dit item toe aan je winkelmandje!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies