Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Bestellen en betalen

Betaling

Bij The Little Green Bag kun je veilig online betalen. Als je een betaalwijze selecteert word je automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van MultiSafepay, PayPal of Buckaroo.

Op het moment dat je betaling is afgerond word je teruggebracht naar de website van The Little Green Bag. Je bestelling wordt direct verzonden na ontvangst van je betaling, tenzij je ervoor kiest om achteraf te betalen via Klarna.

Je kunt met verschillende cadeaukaarten en betaalmethoden bij ons bestellen. Bekijk onze verschillende betaalwijzen.

SOFORT Banking - eenvoudig betalen via internetbankieren

Betalen met SOFORT Banking gebeurt eenvoudig, veilig, snel en in 3 stappen: kies je bank, log in zoals gewoonlijk en bevestig vervolgens de online bankoverschrijving. De SOFORT Banking betaling vindt in real-time plaats, waardoor de webwinkel snel een bevestiging van de betaling ontvangt en de online bestelling vlot kan verzonden worden. Meer informatie.

Betalen met Bancontact

Als je in België internetbankiert bij ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank of VDK Spaarbank kun je via MultiSafepay met de betaalmethode Bancontact veilig online aankopen doen met je bankpas.

Betalen met Giropay

Wanneer je in Duitsland internetbankiert bij Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank of PSD Bank kun je betalen met Giropay. Je wordt via MultiSafepay doorverwezen naar je veilige en vertrouwde bankomgeving. Betalingen via Giropay worden direct door ons ontvangen, zodat we je bestelling direct kunnen verzenden.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via de beveiligde betaalomgeving van MultiSafepay. iDEAL is het systeem dat je met één klik naar je vertrouwde omgeving van het internetbankieren brengt. Alle internetbankierende klanten van ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunnen hier gebruik van maken. iDEAL is net zo veilig als het internetbankieren bij de betreffende bank.

Betalen met PayPal

Om te betalen met PayPal heb je een PayPal-account nodig. Deze kun je aanmaken op de website van PayPal. Na het bestelproces word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van je betaling word je teruggestuurd naar de website van The Little green Bag.

Giftcards van The Little Green Bag

Giftcards van The Little Green Bag
Verras je zus, moeder, vriendin of dochter met een cadeaubon van The Little Green Bag.

De cadeaubon kan worden besteed op de webshop of in de winkels in Vlaardingen en Delft.

Op de cadeaubon staat een 'cadeauboncode' die tijdens het afronden van de bestelling ingevuld kan worden. Voer de code in bij 'cadeaubon toevoegen' in de shoppingbag. De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Wij geven geen geld terug. De cadeaubon is geldig tot één jaar na uitgifte. Meerdere cadeaubonnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook kan de cadeaubon gecombineerd worden met een kortingscode

Baggies worden toegekend aan het account van de persoon die de bestelling plaatst, op het moment dat de giftcard besteed wordt.

Bestel je giftcard!

Betalen met een Winkel Cheque

Om te betalen met een Winkel Cheque kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Winkel Cheque'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met een Winkel Cheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Winkel Cheque.

Betalen met een Fashioncheque

Om te betalen met een Fashioncheque kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Fashioncheque'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Multisafepay. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Fashioncheque, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Fashioncheque.

Betalen met een VVV Cadeaubon

Om te betalen met een VVV Cadeaubon kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met VVV Cadeaubon'. Je kunt tijdens het bestelproces invullen welk bedrag je aan cadeaubonnen hebt. Hierna word je opnieuw doorgeleid naar de pagina waar je een betaalwijze kunt kiezen om het (eventueel) resterende bedrag met een betaalwijze naar keuze te voldoen.

Stuur na het afronden van je bestelling de cadeaubon, onder vermelding van je ordernummer, per post naar:

The Little Green Bag
Sevillaweg 140
3047 AL Rotterdam

Zodra de betaling en de bon(nen) zijn ontvangen, versturen we je bestelling direct.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met VVV cadeaubon, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om de waarde aan VVV bonnen terug te ontvangen.
We adviseren om de VVV bonnen altijd te verzenden met een Track & Trace code. The Little Green Bag is niet aansprakelijk voor cadeaubonnen die zijn zoekgeraakt.

Betalen met een Webshop Giftcard

Om te betalen met een Webshop Giftcard kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Webshop Giftcard'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Webshop Giftcard, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Webshop Giftcard.


Betalen met Your Gift Card

Om te betalen met een Your Gift Card kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Your Gift Card'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDEAL. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een orderbevestiging.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Your Gift Card, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Your Gift Card


Betalen met een Shoes & Accessories cadeaukaart

Het is mogelijk om bij The Little Green Bag te betalen met een Shoes & Accessories cadeaukaart. Kies bij betaalwijze voor de optie betalen met 'Shoes & Accessories cadeaukaart'. Je wordt automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Buckaroo. Hier kun je jouw unieke kaartnummer invoeren. Wanneer er nog een bedrag openstaat, kun je het overige deel betalen met iDeal.

Let op: wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Shoes & Accessories cadeaukaart, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van The Little Green Bag. Het is niet mogelijk om het tegoed terug te storten op de Shoes & Accessories cadeaukaart.

Betalen met ippies.nl

Betalen met een cadeaubon van The Little Green Bag

De cadeaubon kan worden besteed op de webshop of in de winkels in Vlaardingen en Delft.

Op de cadeaubon staat een 'cadeauboncode' die tijdens het afronden van de bestelling ingevuld kan worden. Voer de code in bij 'cadeaubon toevoegen' in de shoppingbag. De waarde van de cadeaubon wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag. Het restantbedrag kan voldaan worden via elke andere betaalwijze. Meerdere cadeaubonnen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Ook kan de cadeaubon gecombineerd worden met een kortingscode.

De cadeaubon kan in meerdere keren worden besteed. Wij geven geen geld terug. De cadeaubon is geldig tot één jaar na uitgifte.

Cadeauservice

Wil je iemand een leuk cadeau geven van The Little Green Bag? Dat kan! Je kunt ervoor kiezen om je pakket feestelijk ingepakt te laten bezorgen op een adres naar keuze.

Tevens kun je bij deze service kiezen voor een kaartje naar keuze en een zelfgekozen tekst die wij op het kaartje zullen printen.