Tommy Hilfiger

Watch Kane Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code TH1791398
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Rond

De Watch Kane is een stijlvol analoog horloge van het bekende merk Tommy Hilfiger. Dit horloge is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een moderne uitstraling. Met een horlogekast diameter van 44 mm en een dikte van 10 mm, is dit horloge perfect voor mensen die houden van een wat groter formaat. De zilverkleurige horlogekast en de blauwe wijzerplaat zorgen voor een opvallende en trendy look.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen en stoten. Het uurwerk van dit horloge is van het type quartz, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Daarnaast is de Watch Kane waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het horloge bestand is tegen spatwater en regen.

De Watch Kane heeft een stevige stalen band met een vouwsluiting, waardoor het horloge comfortabel om de pols zit en gemakkelijk te verstellen is. Het ronde ontwerp van de horlogekast geeft het horloge een klassieke en tijdloze uitstraling. De zilverkleurige details van het merk Tommy Hilfiger zijn subtiel verwerkt in zowel de horlogekast als de band, waardoor het horloge een luxe uitstraling krijgt.

Met de Watch Kane van Tommy Hilfiger ben je altijd bij de tijd en zie je er tegelijkertijd modieus uit. Dit horloge is een perfecte aanvulling op elke outfit en kan zowel casual als formeel gedragen worden. Bestel nu jouw eigen Watch Kane en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Speciale prijs 35,96 Normale prijs 44,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies