Tommy Hilfiger

TH1782458 Goudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Staal
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Goudkleurig
Merk product code TH1782458
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij elke outfit past? Dan is de Tommy Hilfiger TH1782458 een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 38 mm en een dikte van 10 mm heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om je pols te sieren. De goudkleurige kast en wijzerplaat geven het horloge een luxueuze uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een quartz uurwerk, wat betekent dat het uiterst nauwkeurig de tijd weergeeft. Daarnaast is het waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtig weer. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten, terwijl de ronde vorm een tijdloze en klassieke uitstraling geeft.

Gemaakt van hoogwaardig staal, is dit horloge niet alleen elegant, maar ook duurzaam. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de goudkleurige afwerking van dit horloge maakt het een opvallend accessoire. Met de productcode TH1782458 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger-horloge in handen hebt.

Met de Tommy Hilfiger TH1782458 voeg je een vleugje glamour toe aan je dagelijkse look. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je stijl wilt laten zien, dit horloge is de perfecte keuze. Bestel nu en laat jezelf stralen met dit prachtige goudkleurige horloge!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies