Tommy Hilfiger

TH1782400 Rosekleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Staal
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Rosekleurig
Merk product code TH1782400
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de TH1782400 van Tommy Hilfiger precies wat je nodig hebt. Dit analoge horloge heeft een elegante roségoudkleurige kast met een diameter van 36 mm en een dikte van 8 mm. Het mineraalglas zorgt voor een heldere en duurzame bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en lichte regenbuien.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge geeft een chique uitstraling en vormt een mooi contrast met de roségoudkleurige kast. Het horlogebandje is gemaakt van staal en heeft een druksluiting, waardoor het gemakkelijk aan en uit te doen is. De ronde vorm van het horloge geeft het een tijdloos en klassiek design.

Met de TH1782400 van Tommy Hilfiger maak je een fashion statement. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. Dit horloge is geen uitzondering. Met de rosekleurige details is het een eyecatcher die je pols siert. De merkproductcode TH1782400 zorgt ervoor dat je altijd het juiste model hebt.

Laat jezelf stralen met dit prachtige horloge. Bestel de TH1782400 van Tommy Hilfiger vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies