Tommy Hilfiger

TH1782384 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Staal
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code TH1782384
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de TH1782384 van Tommy Hilfiger een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 38 mm en een dikte van 8 mm heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om je pols te sieren. De zilverkleurige kast en wijzerplaat geven een tijdloze uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge is voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk, waardoor je altijd nauwkeurig de tijd kunt aflezen. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken tijdens regenachtige dagen of bij het wassen van je handen. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten, terwijl de ronde vorm een klassieke uitstraling geeft.

Gemaakt van hoogwaardig staal en met het bekende Tommy Hilfiger merklogo op de wijzerplaat, straalt dit horloge kwaliteit en stijl uit. De zilverkleurige afwerking geeft een elegante touch aan elke outfit. Met de productcode TH1782384 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger horloge in handen hebt.

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, de TH1782384 is het perfecte accessoire om je look compleet te maken. Bestel nu dit prachtige horloge en laat je stijlvolle kant zien!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies