Tommy Hilfiger

TH1710448 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code TH1710448
Serie Baker
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij de moderne man? Dan is de TH1710448 uit de Baker serie van Tommy Hilfiger de ideale keuze. Dit analoge horloge voor heren heeft een robuuste uitstraling en is voorzien van een zilverkleurige kast met een diameter van 44 mm en een dikte van 10 mm.

Het horloge heeft een prachtige blauwe wijzerplaat die zorgt voor een opvallend contrast met de zilverkleurige kast. Het mineraalglas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en stoten, waardoor het horloge er altijd als nieuw uitziet.

Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien.

De TH1710448 is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een ronde vorm die tijdloos en elegant is. Het horloge is afgewerkt in een zilverkleurige tint, wat zorgt voor een moderne en verfijnde uitstraling.

Met de merknaam Tommy Hilfiger ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De TH1710448 is een must-have accessoire voor elke man die zijn outfit naar een hoger niveau wil tillen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies