Smarty 2.0

SW033A Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Siliconen
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code SW033A
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij volwassenen? Dan is de SW033A van Smarty 2.0 precies wat je nodig hebt. Met een vierkante vorm en een zwarte horlogekast met een diameter van 44 mm, is dit horloge een echte eyecatcher.

Het horloge heeft een slanke dikte van slechts 10 mm, waardoor het comfortabel om je pols zit. Het Gorilla glas zorgt ervoor dat het horlogeglas duurzaam en krasbestendig is, zodat je er lang van kunt genieten.

De SW033A is uitgerust met een betrouwbaar quartz uurwerk, waardoor je altijd nauwkeurige tijdmeting hebt. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenbuien.

De witte wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de zwarte horlogekast en de siliconen band in dezelfde kleur. De combinatie van materialen zorgt voor een moderne en sportieve uitstraling.

Met de SW033A van Smarty 2.0 haal je niet alleen een trendy accessoire in huis, maar ook een functioneel en betrouwbaar horloge. Bestel vandaag nog en maak een statement met je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies