Smarty 2.0

SW031E Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code SW031E
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartwatch? Dan is de SW031E van Smarty 2.0 de perfecte keuze voor jou. Deze smartwatch behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een horlogekast diameter van 43 mm en een dikte van 14 mm heeft de SW031E een slank en elegant ontwerp dat perfect om je pols past. De zilverkleurige horlogekast geeft een moderne uitstraling, terwijl het Gorilla glas zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen.

De SW031E is uitgerust met een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over waterschade tijdens het dragen van deze smartwatch. Of je nu gaat zwemmen of je handen wast, de SW031E kan het aan.

De zwarte wijzerplaat van de SW031E zorgt voor een duidelijke en gemakkelijk afleesbare weergave van de tijd. Het gebruik van hoogwaardig siliconen materiaal maakt deze smartwatch comfortabel om te dragen, zelfs gedurende langere periodes.

Met de SW031E van Smarty 2.0 haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige smartwatch in huis, maar ook een stijlvol accessoire dat perfect past bij elke outfit. De grijze kleurnaam van het merk voegt een vleugje elegantie toe aan je pols. De productcode SW031E zorgt ervoor dat je precies krijgt wat je bestelt.

Wacht niet langer en voeg de SW031E van Smarty 2.0 toe aan je collectie. Met zijn ronde vorm en indrukwekkende functies zal deze smartwatch zeker een favoriet worden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies