Smarty 2.0

SW028C07 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Nylon
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code SW028C07
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij je dagelijkse outfits? Dan is de Smarty 2.0 SW028C07 een absolute must-have voor volwassenen. Met een vierkante vorm en een zwarte horlogekast van 43 mm diameter en 11 mm dikte, trekt deze smartwatch zeker de aandacht.

Het Gorilla glas zorgt ervoor dat het horlogeglas duurzaam en krasbestendig is, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdweergave, terwijl de waterbestendigheid van 3 ATM ervoor zorgt dat je de smartwatch veilig kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat van de SW028C07 geeft een moderne en elegante uitstraling, terwijl het nylon materiaal van de band zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het merk Smarty 2.0 staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze smartwatch is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Zwart" en de productcode SW028C07 is dit horloge een echte blikvanger.

Of je nu op zoek bent naar een smartwatch voor jezelf of als cadeau voor iemand anders, de Smarty 2.0 SW028C07 is de perfecte keuze. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en betrouwbaarheid zal deze smartwatch zeker indruk maken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies