Smarty 2.0

SW028C01 Turquoise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Nylon
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Turquoise
Merk product code SW028C01
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij volwassenen? Dan is de SW028C01 van Smarty 2.0 precies wat je nodig hebt. Met een horlogekast diameter van 43 mm en een dikte van 11 mm, heeft dit zilverkleurige horloge een slanke en moderne uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van Gorilla glas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Met een quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de turquoise nylon band. Het vierkante ontwerp geeft een unieke en eigentijdse uitstraling. Met de merknaam Smarty 2.0 ben je verzekerd van kwaliteit en stijl.

Laat jezelf opvallen met de SW028C01 smartwatch. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies