Smarty 2.0

SW028A03 Tortoise

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Tortoise
Merk product code SW028A03
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij je outfit? Dan is de SW028A03 van Smarty 2.0 de ideale keuze voor jou. Deze smartwatch behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een horlogekast diameter van 43 mm en een dikte van 11 mm, heeft deze smartwatch een slank en elegant ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken. De goudkleurige horlogekast voegt een vleugje luxe toe aan je pols, terwijl het sterke Gorilla glas ervoor zorgt dat je scherm goed beschermd blijft tegen krassen en stoten.

De SW028A03 is uitgerust met een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in een regenbui terechtkomt. Deze smartwatch is bestand tegen spatwater en lichte regen.

De zwarte wijzerplaat van de SW028A03 zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Het kunststof materiaal van de smartwatch zorgt ervoor dat deze lichtgewicht en comfortabel om je pols zit. De Tortoise kleurnaam geeft een speels en trendy element aan het design.

Met de vierkante vorm van de SW028A03 onderscheid je jezelf van de traditionele ronde horloges. Dit unieke ontwerp maakt een fashion statement en laat zien dat je durft te experimenteren met je stijl.

Met de SW028A03 van Smarty 2.0 haal je niet alleen een functionele smartwatch in huis, maar ook een fashion item dat je look compleet maakt. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en technologie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies