Smarty 2.0

SW019E Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 46 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code SW019E
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij je dagelijkse outfit? Dan is de Smarty 2.0 SW019E de ideale keuze voor jou. Deze smartwatch behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een horlogekast diameter van 46 mm en een dikte van 11 mm, heeft de SW019E een opvallend en toch subtiel ontwerp. De zilverkleurige horlogekast geeft een moderne uitstraling, terwijl het Gorilla glas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Deze smartwatch werkt op een Quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdweergave. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over waterschade tijdens het dragen van de SW019E.

De zwarte wijzerplaat van de SW019E zorgt voor een strakke en minimalistische look. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid. De grijze kleur van het merk Smarty 2.0 geeft een trendy en eigentijdse uitstraling.

Met de SW019E smartwatch om je pols ben je niet alleen altijd bij de tijd, maar ook stijlvol en trendy. Bestel vandaag nog jouw eigen Smarty 2.0 SW019E en maak een fashion statement!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies