Smarty 2.0

SW018A Rosegoudkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk LCD
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Materiaal Metaal
Merk Smarty 2.0
Merk kleurnaam Rosegoudkleurig
Merk product code SW018A
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect past bij volwassenen? Dan is de SW018A van Smarty 2.0 echt iets voor jou. Met een horlogekast diameter van 42 mm en een dikte van slechts 7 mm, heeft dit horloge een slank en elegant design. De roségoudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl het Gorilla glas zorgt voor duurzaamheid en bescherming.

Het LCD uurwerk zorgt voor een duidelijke en heldere weergave van de tijd, terwijl de groene wijzerplaat kleur een frisse en trendy touch toevoegt. Dit horloge is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of lichte regenbuien.

De SW018A is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor een stevige en kwalitatieve constructie. Het merk Smarty 2.0 staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De rosegoudkleurige afwerking geeft dit horloge een extra vleugje elegantie.

Met zijn ronde vorm past de SW018A perfect om elke pols en is het een tijdloos accessoire dat elke outfit compleet maakt. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je dagelijkse bezigheden hebt, dit horloge is de perfecte metgezel.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies