Michael Kors

Gen 6 Bradshaw MKT5138 Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas XE Super Hardness Glass
Horloge soort uurwerk Accu
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Gold
Merk product code MKT5138
Serie Bradshaw
Vorm Rond

De Gen 6 Bradshaw MKT5138 is een stijlvolle smartwatch voor dames. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge een opvallende accessoire om je pols. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl het XE Super Hardness Glass zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een accu en is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten. De zwarte wijzerplaat contrasteert mooi met de goudkleurige kast, waardoor de tijd duidelijk af te lezen is.

Gemaakt van roestvrij staal en ontworpen door het bekende merk Michael Kors, straalt de Gen 6 Bradshaw MKT5138 klasse en elegantie uit. De gouden kleur van het horloge geeft een luxueuze uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid.

De Gen 6 Bradshaw MKT5138 behoort tot de Bradshaw-serie en heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een tijdloos en klassiek design. Met dit horloge om je pols ben je altijd bij de tijd en voeg je een vleugje glamour toe aan je outfit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies