Lotus

Smartwatch 50040/1 Acier

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas LCD
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Metaal
Merk Lotus
Merk kleurnaam Acier
Merk product code 50040/1
Serie Lotus Smartwatch
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Smartwatch 50040/1 van Lotus een absolute aanrader. Deze smartwatch behoort tot de categorie Smartwatches en is speciaal ontworpen voor heren. Met een horlogekast diameter van 42 mm en een dikte van 11 mm, heeft dit horloge een slank en elegant design.

De zilverkleurige horlogekast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloze uitstraling. Het LCD-glas zorgt niet alleen voor een helder en duidelijk display, maar is ook duurzaam en krasbestendig. Daarnaast is deze smartwatch waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je hem zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten en zelfs bij het zwemmen.

De Smartwatch 50040/1 is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor een stevige en kwalitatieve constructie. Het merk Lotus staat bekend om zijn vakmanschap en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de merknaam "Acier" en de productcode "50040/1" ben je verzekerd van een authentiek Lotus-product.

Deze smartwatch maakt deel uit van de Lotus Smartwatch-serie en heeft een klassieke ronde vorm. Of je nu een zakelijke afspraak hebt of een avondje uit gaat, met de Smartwatch 50040/1 van Lotus ben je altijd bij de tijd en straal je stijl en klasse uit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies