Lotus

Smartime 50045/1 Rose

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk SOC (System On Chip) Module
Horloge waterbestendig 1 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Metaal
Merk Lotus
Merk kleurnaam Rose
Merk product code 50045/1
Serie Lotus Smartime
Vorm Vierkant

De Smartime 50045/1 is een stijlvolle smartwatch voor volwassenen. Met een horlogekast diameter van 44 mm en een dikte van 12 mm, heeft dit horloge een slank en elegant ontwerp. De goudkleurige horlogekast en de zwarte wijzerplaat creëren een tijdloze uitstraling.

Dit horloge is voorzien van een mineraalglas, dat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het SOC (System On Chip) Module uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare werking van het horloge.

De Smartime 50045/1 is waterbestendig tot 1 ATM, waardoor je het horloge veilig kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtig weer.

Gemaakt van hoogwaardig metaal, biedt dit horloge een stevige en comfortabele pasvorm. Het merk Lotus staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de 50045/1 is geen uitzondering. Met de merknaam "Rose" en de productcode "50045/1" is dit horloge een perfecte aanvulling op je collectie.

De Lotus Smartime serie combineert functionaliteit met stijl, en de Smartime 50045/1 is daar een uitstekend voorbeeld van. Met zijn vierkante vorm en moderne uitstraling, is dit horloge een must-have accessoire voor elke fashion-forward individu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies