Lotus

Smartime 50041/1 Plaque

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge waterbestendig Niet waterdicht
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Metaal
Merk Lotus
Merk kleurnaam Plaque
Merk product code 50041/1
Serie Lotus Smartime
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Smartime 50041/1 van Lotus Smartime de ideale keuze voor jou. Met een horlogekast diameter van 42 mm en een goudkleurige kast, straalt dit horloge pure elegantie uit. Het mineraalglas zorgt voor een helder en krasbestendig oppervlak, terwijl de zwarte wijzerplaat een modern tintje toevoegt aan het geheel.

Dit horloge is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een trendy accessoire. Het metaalmateriaal geeft het horloge een duurzame en luxe uitstraling, terwijl de merknaam Lotus staat voor kwaliteit en vakmanschap. Met de productcode 50041/1 weet je zeker dat je een authentiek Lotus-horloge in handen hebt.

Hoewel dit horloge niet waterdicht is, is het nog steeds een geweldige keuze voor dagelijks gebruik. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit hebt gepland of gewoon je stijl wilt laten zien, de Smartime 50041/1 zal je niet teleurstellen. De ronde vorm van het horloge zorgt voor een tijdloos ontwerp dat bij elke gelegenheid past.

Met de Smartime 50041/1 van Lotus Smartime haal je een fashion statement in huis. Bestel vandaag nog en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies