Lotus

Smartime 50015/A Rose gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk CN
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Lotus
Merk kleurnaam Rose gold colored
Merk product code 50015/A
Serie Lotus Smartime
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartwatch die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Smartime 50015/A van Lotus Smartime een absolute must-have voor dames. Met een horlogekast diameter van 42 mm en een dikte van 11 mm, heeft dit horloge een elegante uitstraling die je pols siert. De roségoudkleurige kast geeft een luxe touch aan je look, terwijl het zwarte wijzerplaat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het duurzaam en slijtvast is. Het mineraalglas beschermt het horloge tegen krassen en stoten, zodat je er lang van kunt genieten. Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over regen of spatten, maar het is niet geschikt om mee te zwemmen of te douchen.

Het Lotus Smartime 50015/A horloge is voorzien van een betrouwbaar CN uurwerk, waardoor je altijd nauwkeurige tijdweergave hebt. De ronde vorm van het horloge geeft een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Met de merknaam "Lotus" en de kleurnaam "Rose gold colored" straalt dit horloge klasse en stijl uit.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse look met de Smartime 50015/A smartwatch van Lotus Smartime. Bestel nu en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies