Lotus

Smartime 50012/3 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 48 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Merk Lotus
Merk kleurnaam Black
Merk product code 50012/3
Serie Lotus Smarttime
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele smartwatch? Dan is de Smartime 50012/3 van Lotus Smarttime de perfecte keuze voor heren. Met een horlogekast diameter van 48 mm en een dikte van 12 mm, heeft dit horloge een indrukwekkende aanwezigheid om je pols. De zwarte horlogekast en wijzerplaat geven een moderne en tijdloze uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

De Smartime 50012/3 is waterbestendig tot 3 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtig weer. Het kunststof materiaal zorgt voor een lichtgewicht en comfortabel gevoel, waardoor je het horloge moeiteloos de hele dag kunt dragen.

Dit Lotus horloge, met de productcode 50012/3, is onderdeel van de Lotus Smarttime serie. Het merk Lotus staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de zwarte kleurnaam "Black" voegt een vleugje elegantie toe aan dit horloge. Met zijn ronde vorm past de Smartime 50012/3 perfect bij elke pols en elke outfit.

Als je op zoek bent naar een smartwatch die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Smartime 50012/3 van Lotus Smarttime de ideale keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van technologie en mode!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies