Lotus

50003/A Gold colored black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk CN
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Roestvrij staal
Merk Lotus
Merk kleurnaam Gold colored black
Merk product code 50003/AÊ
Serie Lotus Smarttime
Vorm Rond

Maak kennis met de Lotus Smarttime 50003/A dames smartwatch. Met een horlogekast diameter van 40 mm en een dikte van 11 mm, is dit horloge perfect voor dagelijks gebruik. De goudkleurige kast geeft een luxe uitstraling, terwijl de zwarte wijzerplaat zorgt voor een stijlvol contrast.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Het CN uurwerk zorgt voor nauwkeurige tijdmeting, terwijl de waterbestendigheid van 3 ATM ervoor zorgt dat je het horloge veilig kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten.

De Lotus Smarttime 50003/A is onderdeel van de Gold colored black serie en is een must-have accessoire voor elke moderne vrouw. Met zijn ronde vorm en trendy design past dit horloge perfect bij elke outfit.

Upgrade je stijl met de Lotus Smarttime 50003/A dames smartwatch. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies