Garmin

Vivomove Luxe Rose gold with beige band

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Rosékleurig
Materiaal Leer
Merk Garmin
Merk kleurnaam Rose gold with beige band
Merk product code 010-02241-01
Serie Vivomove
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Vivomove Luxe is een stijlvolle smartwatch voor volwassenen. Met een horlogekast diameter van 42 mm en een dikte van 11 mm, heeft dit horloge een slanke en elegante uitstraling. De roségoudkleurige horlogekast en de rosékleurige wijzerplaat geven een luxe en trendy uitstraling. Het horloge is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten.

Gemaakt van hoogwaardig leer, biedt de Vivomove Luxe een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Het merk Garmin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en dit horloge is geen uitzondering. Met de merk kleurnaam "Rose gold with beige band" is dit horloge een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit.

De Vivomove Luxe behoort tot de Vivomove serie en heeft een ronde vorm. Het horloge sluit met een gesp, waardoor het gemakkelijk aan te passen is aan de gewenste pasvorm. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse outfit wilt opfleuren, dit horloge voegt een vleugje elegantie toe aan elke look.

Met de Vivomove Luxe van Garmin ben je altijd bij de tijd, terwijl je er ook nog eens modieus uitziet. Bestel vandaag nog en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies