Garmin

Vivofit JR 3 Star Wars Star Wars Grogu

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 14 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Groen
Horloge materiaal glas MIP
Horloge soort uurwerk Automatic
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Star Wars Grogu
Merk product code 010-02441-16
Serie Vivofit
Vorm Vierkant

De Vivofit JR 3 Star Wars is een geweldige smartwatch voor kinderen. Met een horlogekast diameter van 14 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge perfect geschikt voor kleine polsen. De groene horlogekast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een stoere uitstraling. Het horlogeglas is gemaakt van MIP-materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken tijdens het zwemmen of spelen in het water.

Dit horloge heeft een automatisch uurwerk, waardoor het altijd de juiste tijd weergeeft. Het merk Garmin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de toevoeging van Star Wars Grogu als kleurnaam is dit horloge een must-have voor elke Star Wars-fan. De productcode van dit horloge is 010-02441-16 en het behoort tot de Vivofit-serie.

De Vivofit JR 3 Star Wars is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het vierkante ontwerp geeft dit horloge een unieke uitstraling. Met dit horloge om je pols ben je klaar om de wereld te verkennen en je avonturen bij te houden.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies