Garmin

Venu 2S White Rose Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Leer
Merk Garmin
Merk kleurnaam White Rose Gold
Merk product code 010-02429-23
Serie Venu
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Venu 2S is een stijlvolle smartwatch voor volwassenen. Met zijn roségoudkleurige kast en zwarte wijzerplaat is dit horloge een echte eyecatcher. De kast heeft een diameter van 40 mm en een dikte van 12 mm, waardoor het horloge comfortabel om de pols zit. Het Gorilla glas beschermt het horlogeglas tegen krassen en stoten.

Dit horloge is waterbestendig tot 5 ATM, wat betekent dat je het kunt dragen tijdens het zwemmen en douchen zonder je zorgen te maken. De Venu 2S heeft een chronograaffunctie, waarmee je nauwkeurig de tijd kunt meten. De leren band zorgt voor een luxe uitstraling en is duurzaam in gebruik.

De Venu 2S is van het merk Garmin, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De kleurcombinatie van wit en roségoud geeft dit horloge een elegante uitstraling. Met de productcode 010-02429-23 weet je zeker dat je de juiste variant hebt. De Venu-serie staat bekend om zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijkheid.

De Venu 2S sluit met een gesp, waardoor je het horloge eenvoudig kunt verstellen naar de gewenste pasvorm. De ronde vorm van de kast geeft het horloge een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. Kortom, de Venu 2S is de perfecte smartwatch voor wie stijl en functionaliteit wil combineren.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies