Garmin

Venu 2 Plus Silver colored Powder Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 43 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Gorilla glas
Horloge soort uurwerk Accu
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Silver colored Powder Grey
Merk product code 010-02496-10
Serie Venu
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Venu 2 Plus is een stijlvolle smartwatch voor volwassenen. Met een horlogekast diameter van 43 mm en een dikte van 12 mm, heeft dit horloge een slanke en elegante uitstraling. De zilverkleurige horlogekast en het zwarte wijzerplaat zorgen voor een tijdloos design.

Het horlogeglas is gemaakt van Gorilla glas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Met een waterbestendigheid van 5 ATM kun je de Venu 2 Plus dragen tijdens het zwemmen of douchen, zonder je zorgen te maken over waterschade.

De Venu 2 Plus heeft een accu uurwerk, wat betekent dat je geen batterijen hoeft te vervangen. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, waardoor het comfortabel om je pols zit.

Dit horloge is van het bekende merk Garmin en heeft de kleurnaam "Silver colored Powder Grey". De productcode van de Venu 2 Plus is 010-02496-10 en het behoort tot de Venu serie. De sluiting van het horloge is een gesp, wat zorgt voor een veilige en verstelbare pasvorm.

Met zijn ronde vorm en moderne functies is de Venu 2 Plus de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele smartwatch. Bestel nu en geniet van de vele mogelijkheden die dit horloge te bieden heeft!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies