Garmin

Instinct 2 Electric Lime

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Groen
Horloge materiaal glas Chemisch Gehard Glas
Horloge soort uurwerk Accu
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Electric Lime
Merk product code 010-02626-01
Serie Instinct
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Instinct 2 is een fantastische smartwatch voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun outfit. Met een horlogekast diameter van 45 mm en een dikte van 14 mm, heeft dit horloge een opvallende aanwezigheid om uw pols. De groene kleur van de horlogekast geeft een frisse en levendige uitstraling, terwijl het chemisch geharde glas zorgt voor duurzaamheid en bescherming.

Dit horloge is uitgerust met een accu uurwerk, waardoor u kunt genieten van langdurig gebruik zonder zich zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Met een waterbestendigheid van 10 ATM kunt u de Instinct 2 dragen tijdens het zwemmen of douchen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waterschade.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de groene horlogekast, waardoor de tijd gemakkelijk af te lezen is, zelfs in fel licht. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor comfort en duurzaamheid. De gespsluiting zorgt ervoor dat de Instinct 2 stevig om uw pols blijft zitten.

De Instinct 2 is een product van het gerenommeerde merk Garmin, bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Met de merknaam "Electric Lime" en productcode "010-02626-01" is dit horloge een ware eyecatcher. Het maakt deel uit van de Instinct serie en heeft een klassieke ronde vorm, die tijdloos en elegant is.

Met de Instinct 2 smartwatch kunt u niet alleen de tijd bijhouden, maar ook uw dagelijkse activiteiten monitoren, meldingen ontvangen en nog veel meer. Het is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor het een must-have accessoire is voor elke modebewuste volwassene.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies