Garmin

Instinct 2 Solar Surf Edition Bells Beach

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 14 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Power glas
Horloge soort uurwerk Accu
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Bells Beach
Merk product code 010-02627-05
Serie Instinct
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Instinct 2 Solar Surf Edition is een must-have smartwatch voor volwassenen die houden van stijl en functionaliteit. Met een kastdiameter van 45 mm en een dikte van 14 mm, heeft dit horloge een stoere uitstraling die perfect past bij elke outfit. De grijze kleur van de horlogekast geeft een moderne en trendy touch aan je pols.

Het horlogeglas is gemaakt van Power glas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Met een accu als uurwerk ben je verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is de Instinct 2 Solar Surf Edition waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens het surfen of zwemmen.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge zorgt voor een strak en minimalistisch design. Het materiaal van de band is gemaakt van hoogwaardig siliconen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm gedurende de hele dag. Het merk Garmin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de Instinct 2 Solar Surf Edition bewijzen ze dit opnieuw.

De Bells Beach kleurnaam van dit horloge geeft een vleugje speelsheid aan het geheel. Met de productcode 010-02627-05 weet je zeker dat je de juiste variant van de Instinct serie in handen hebt. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten, terwijl de ronde vorm een tijdloze uitstraling geeft.

Met de Instinct 2 Solar Surf Edition haal je niet alleen een functioneel horloge in huis, maar ook een fashion statement. Laat je persoonlijkheid zien met dit prachtige horloge van Garmin.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies