Skagen

Melbye Chronograph Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 42 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Grijs
Materiaal Leer
Merk Skagen
Merk kleurnaam Brown
Merk product code SKW6805
Serie Melbye
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Melbye Chronograph van Skagen precies wat je nodig hebt. Met een kastdiameter van 42 mm en een dikte van 8 mm heeft dit zilverkleurige horloge een moderne uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en beschermt het horloge tegen krassen. Dankzij het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De Melbye Chronograph is ook waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en regenachtig weer. De grijze wijzerplaat geeft het horloge een elegante touch, terwijl de bruine leren band zorgt voor comfort en een klassieke uitstraling. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

Dit horloge uit de Melbye serie is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met de productcode SKW6805 weet je zeker dat je een authentiek Skagen-horloge in handen hebt. De ronde vorm van de kast geeft het horloge een tijdloze uitstraling die bij elke gelegenheid past. Kortom, de Melbye Chronograph is een must-have accessoire voor elke modebewuste man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies