Skagen

Grenen Solar Disc Round SKW6873 Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 37 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Leer
Merk Skagen
Merk kleurnaam Blue
Merk product code SKW6873
Serie Grenen
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Grenen Solar Disc Round SKW6873 van Skagen het horloge voor jou. Dit herenhorloge heeft een zilverkleurige kast met een diameter van 37 mm en een dikte van 7 mm, waardoor het een slank en elegant ontwerp heeft. De blauwe wijzerplaat voegt een vleugje kleur toe aan het geheel en creëert een opvallende uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen krassen. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 3 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater en regen.

De Grenen Solar Disc Round SKW6873 wordt geleverd met een comfortabele leren band in de kleur Blue, die zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabele pasvorm. Het Skagen-merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de productcode SKW6873 en de serie Grenen is dit horloge een must-have voor elke man die houdt van stijl en functionaliteit.

Laat jezelf stralen met de Grenen Solar Disc Round SKW6873 van Skagen. Bestel nu en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies