Skagen

Freja SKW2700 Gunmetal

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 26 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Grijs
Materiaal Siliconen
Merk Skagen
Merk kleurnaam Gunmetal
Merk product code SKW2700
Serie Freja
Vorm Rond

De Freja SKW2700 is een stijlvolle analoge horloge voor dames. Met een kast diameter van 26 mm en een dikte van 7 mm, heeft dit horloge een elegante en subtiele uitstraling. De grijze kleur van de horlogekast en de wijzerplaat geeft een moderne en tijdloze look. Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Dit horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 5 ATM, kun je dit horloge dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen en lichte regenbuien. De siliconen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Skagen, een bekend merk in de horlogewereld, staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. De Freja SKW2700 is onderdeel van de Freja serie en heeft een gunmetal kleurnaam. Met zijn ronde vorm is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je collectie.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies