Seiko

SUR636P1 Tweekleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 29 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Tweekleurig
Merk product code SUR636P1
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Seiko SUR636P1 echt iets voor jou! Dit prachtige analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 29 mm en een dikte van slechts 8 mm is dit horloge elegant en subtiel. De goudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl het saffierglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor nauwkeurige tijdmeting. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of regenachtige dagen.

De witte wijzerplaat vormt een prachtig contrast met de tweekleurige stalen band, waardoor dit horloge een tijdloze en veelzijdige uitstraling heeft. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge comfortabel om je pols blijft zitten.

Met de Seiko SUR636P1 ben je verzekerd van een hoogwaardig en betrouwbaar horloge. Het merk Seiko staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies