Seiko

SUR540P1 Bicolour White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 26 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Tweekleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 3 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Bicolour White
Merk product code SUR540P1
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Seiko SUR540P1 echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 26 mm en een dikte van 7 mm heeft dit horloge een elegante en verfijnde uitstraling. De tweekleurige kast voegt een vleugje klasse toe aan je pols, terwijl het zilverkleurige wijzerplaat een tijdloze charme uitstraalt.

Het horlogeglas is gemaakt van duurzaam mineraal, waardoor het bestand is tegen dagelijkse slijtage. Het quartz uurwerk zorgt voor nauwkeurige tijdmeting, zodat je altijd op tijd bent voor je afspraken.

Met een waterbestendigheid van 3 ATM hoef je je geen zorgen te maken over waterschade tijdens het wassen van je handen of bij lichte regen. Dit horloge is ontworpen om je bij te staan, ongeacht de omstandigheden.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is dit horloge niet alleen duurzaam, maar ook comfortabel om te dragen. De ronde vorm voegt een vleugje speelsheid toe aan het klassieke ontwerp.

De Seiko SUR540P1, ook bekend als Bicolour White, is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies