Seiko

SUR517P1 Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Nylon
Merk Seiko
Merk kleurnaam Black
Merk product code SUR517P1
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Seiko SUR517P1 echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 39 mm en een dikte van 10 mm heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om je pols te sieren. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat geven dit horloge een tijdloze uitstraling.

Wat dit horloge echt bijzonder maakt, is het gebruik van saffierglas. Dit materiaal is extreem duurzaam en krasbestendig, waardoor je horloge er altijd als nieuw uit blijft zien. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige tijdmetingen hebt, terwijl de waterbestendigheid van 10 ATM ervoor zorgt dat je dit horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De nylon band van dit horloge is niet alleen comfortabel om te dragen, maar geeft ook een sportieve touch aan je outfit. Het merk Seiko staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en met de SUR517P1 laten ze zien waarom. Met de ronde vorm en de merkkleur Black is dit horloge een echte eyecatcher om je pols.

Wacht niet langer en voeg de Seiko SUR517P1 toe aan je collectie. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen is dit horloge een must-have voor elke fashion-forward man.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies