Seiko

SUR455P1 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 29 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Seiko
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code SUR455P1
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Seiko SUR455P1 echt iets voor jou! Dit prachtige analoge horloge behoort tot de categorie "Analoge horloges" en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 29 mm en een dikte van 9 mm heeft dit horloge een elegante en vrouwelijke uitstraling. De zilverkleurige kast en zilverkleurige wijzerplaat geven het horloge een tijdloze en verfijnde look.

Het horlogeglas is gemaakt van saffier, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bestand tegen krassen en stoten. Met een waterbestendigheid van 10 ATM kun je dit horloge zelfs dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De Seiko SUR455P1 werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig leer in de kleur zwart, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een luxe uitstraling.

Als je op zoek bent naar een horloge van topkwaliteit, dan is Seiko het merk voor jou. Met de SUR455P1 laten ze wederom zien waarom ze een van de meest gerenommeerde horlogemerken ter wereld zijn. Met de ronde vorm en het subtiele design is dit horloge een tijdloze toevoeging aan je collectie.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog de Seiko SUR455P1. Met dit prachtige horloge om je pols ben je altijd stijlvol en punctueel!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies