Seiko

SUR446P1 Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 9 mm
Horloge kleur kast Multi
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Wit
Merk product code SUR446P1
Serie New Link
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Seiko SUR446P1 uit de New Link serie echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 9 mm heeft dit analoge horloge de ideale afmetingen om je pols te sieren. De zilverkleurige wijzerplaat en de multi gekleurde kast geven dit horloge een moderne uitstraling.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een saffierglas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige tijdmetingen hebt. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen en snorkelen.

De Seiko SUR446P1 heeft een handige druksluiting, waardoor je het horloge gemakkelijk om en af kunt doen. Het merk Seiko staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Met de witte merkkleurnaam en de productcode SUR446P1 is dit horloge een echte eyecatcher.

Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verbeteren, de Seiko SUR446P1 is de perfecte keuze. Met zijn ronde vorm en tijdloze design past dit horloge bij elke outfit en geeft het je een zelfverzekerde uitstraling. Bestel vandaag nog dit prachtige horloge en maak een statement met je stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies