Seiko

SUR377P1 Tweekleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Materiaal Titanium
Merk Seiko
Merk kleurnaam Tweekleurig
Merk product code SUR377P1
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Dit is de SUR377P1, een stijlvol horloge voor heren uit de categorie Analoge horloges. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 8 mm heeft dit horloge een slanke en elegante uitstraling. De grijze kleur van de horlogekast geeft een moderne en tijdloze touch aan dit horloge.

Het horlogeglas is gemaakt van saffier, een hoogwaardig materiaal dat bekend staat om zijn krasbestendigheid. Dit zorgt ervoor dat je horloge er altijd als nieuw uitziet, zelfs na langdurig gebruik. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave, zodat je altijd op tijd bent.

Met een waterbestendigheid van 10 ATM is dit horloge geschikt voor dagelijks gebruik en kan het ook gedragen worden tijdens het zwemmen en snorkelen. De groene wijzerplaat geeft een frisse en opvallende uitstraling aan dit horloge, terwijl het tweekleurige merkdesign van Seiko een vleugje stijl toevoegt.

Gemaakt van titanium, is dit horloge lichtgewicht en comfortabel om te dragen. De druksluiting zorgt voor een veilige en gemakkelijke bevestiging om je pols. De ronde vorm van dit horloge geeft een klassieke en tijdloze uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

Met de SUR377P1 van Seiko heb je niet alleen een functioneel horloge, maar ook een fashion statement dat je persoonlijke stijl compleet maakt. Bestel nu en voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies