Seiko

SUR375P1 Grijs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Grijs
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Bruin
Materiaal Titanium
Merk Seiko
Merk kleurnaam Grijs
Merk product code SUR375P1
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Seiko SUR375P1 echt iets voor jou. Dit herenhorloge uit de categorie Analoge horloges is een absolute must-have voor elke moderne man.

Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van slechts 8 mm, heeft dit horloge een slank en elegant ontwerp. De grijze kleur van de horlogekast geeft het een tijdloze uitstraling, terwijl het saffierglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

Het horloge werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Met een waterbestendigheid van 10 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt of tijdens het zwemmen.

De bruine wijzerplaat van dit horloge voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan je pols. Het gebruik van titanium als materiaal maakt het horloge niet alleen lichtgewicht en comfortabel om te dragen, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.

De Seiko SUR375P1 is voorzien van een handige druksluiting, waardoor je het horloge gemakkelijk kunt aanpassen aan de gewenste pasvorm. De ronde vorm van het horloge geeft het een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met het grijze kleurenschema en de grijze merknaam is dit horloge een subtiele en toch opvallende toevoeging aan je outfit. Met de productcode SUR375P1 weet je zeker dat je een authentiek Seiko-horloge van hoge kwaliteit in handen hebt.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en vakmanschap met de Seiko SUR375P1. Bestel vandaag nog en geef jezelf of een speciaal iemand een tijdloos cadeau waar ze jarenlang van kunnen genieten.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies