Seiko

SUR341P1 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 8 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Saffier
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code SUR341P1
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Seiko SUR341P1 echt iets voor jou. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van slechts 8 mm, heeft dit analoge horloge een slanke en elegante uitstraling. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat vormen een prachtige combinatie die direct in het oog springt.

Dit horloge is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een saffierglas, waardoor het duurzaam en krasbestendig is. Het quartz uurwerk zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdsweergave. Bovendien is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De Seiko SUR341P1 heeft een handige druksluiting, waardoor je het horloge gemakkelijk om en af kunt doen. De ronde vorm geeft het horloge een tijdloze uitstraling die bij elke outfit past. Met het zilverkleurige design en de subtiel aanwezige merknaam is dit horloge een echte eyecatcher.

Laat jezelf stralen met de Seiko SUR341P1. Bestel vandaag nog dit prachtige horloge en voeg een vleugje stijl toe aan je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies