Seiko

SSB177P1 Zilverkleurig

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 44 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Blauw
Materiaal Staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Zilverkleurig
Merk product code SSB177P1
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor heren? Dan is de Seiko SSB177P1 echt iets voor jou. Dit analoge horloge heeft een chronograaffunctie, waardoor je nauwkeurig de tijd kunt meten. Met een kastdiameter van 44 mm en een dikte van 12 mm heeft dit horloge een robuuste uitstraling. De zilverkleurige kast en de blauwe wijzerplaat zorgen voor een opvallend contrast, waardoor dit horloge een echte eyecatcher is.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een goede bescherming tegen krassen. Het uurwerk van dit horloge is quartz, wat betekent dat het zeer nauwkeurig de tijd weergeeft. Daarnaast is dit horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten zoals zwemmen of snorkelen.

De SSB177P1 is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het horloge sluit gemakkelijk met een druksluiting. De ronde vorm van de kast geeft dit horloge een klassieke en tijdloze look.

Met de Seiko SSB177P1 ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig horloge dat zowel functioneel als stijlvol is. Bestel dit zilverkleurige horloge vandaag nog en maak een statement met je polssieraad!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies