Seiko

SRPJ89K1 Brown Silver Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 36 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Automatic
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Groen
Materiaal Leer
Merk Seiko
Merk kleurnaam Brown Silver Green
Merk product code SRPJ89K1
Serie Seiko 5 Sports
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de SRPJ89K1 van Seiko uit de Analoge horloges categorie precies wat je nodig hebt. Dit horloge is speciaal ontworpen voor heren en heeft een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met een kastdiameter van 36 mm en een dikte van 13 mm heeft dit horloge de ideale afmetingen om comfortabel om je pols te dragen. De zilverkleurige kast geeft het horloge een elegante uitstraling, terwijl de groene wijzerplaat een opvallend contrast creëert.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Het automatische uurwerk zorgt ervoor dat je nooit meer batterijen hoeft te vervangen, terwijl de waterbestendigheid van 10 ATM ervoor zorgt dat je het horloge kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen.

De SRPJ89K1 wordt geleverd met een bruine leren band, die niet alleen comfortabel is om te dragen, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan je outfit. Het horloge is onderdeel van de Seiko 5 Sports serie, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Met zijn ronde vorm en unieke kleurencombinatie van bruin, zilver en groen, is de SRPJ89K1 een horloge dat je niet mag missen. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je pols!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies