Seiko

SRPG41K1 Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 13 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Automatic
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Bruin
Materiaal Leer
Merk Seiko
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code SRPG41K1
Serie Seiko 5 Sports
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij elke outfit past? Dan is de Seiko SRPG41K1 uit de Seiko 5 Sports serie echt iets voor jou. Dit herenhorloge heeft een zwarte horlogekast met een diameter van 39 mm en een dikte van 13 mm, waardoor het een opvallende maar toch subtiele uitstraling heeft.

Het horloge heeft een prachtige bruine wijzerplaat die mooi contrasteert met de zwarte kast. De mineraalglasbescherming zorgt ervoor dat je horloge altijd beschermd is tegen krassen en stoten, zodat het er altijd als nieuw uitziet.

Met het automatische uurwerk hoef je je nooit zorgen te maken over het vervangen van batterijen. Het horloge is ook waterbestendig tot 10 ATM, wat betekent dat je het kunt dragen tijdens het zwemmen of snorkelen zonder je zorgen te maken.

De SRPG41K1 heeft een comfortabele leren band met een gespsluiting, waardoor je het horloge gemakkelijk kunt verstellen voor de perfecte pasvorm. Het ronde ontwerp van de kast geeft het horloge een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Dit Seiko horloge is een must-have voor elke man die op zoek is naar een betrouwbaar en stijlvol accessoire. Bestel vandaag nog de SRPG41K1 en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies