Seiko

5 Sports SRE003K1 Blauw

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 28 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Automatic
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Staal
Merk Seiko
Merk kleurnaam Blauw
Merk product code SRE003K1
Serie Seiko 5 Sports
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij jouw outfit? Dan is de 5 Sports SRE003K1 van Seiko echt iets voor jou! Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 28 mm en een dikte van 11 mm heeft dit horloge een elegante en vrouwelijke uitstraling. De zilverkleurige kast en de zwarte wijzerplaat vormen een tijdloze combinatie die bij elke gelegenheid past.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, waardoor het goed beschermd is tegen krassen en stoten. Daarnaast heeft dit horloge een automatisch uurwerk, wat betekent dat het zichzelf opwindt door de beweging van je pols. Zo hoef je nooit meer batterijen te vervangen!

Met een waterbestendigheid van 10 ATM kun je dit horloge zonder zorgen dragen tijdens het zwemmen of douchen. Het materiaal van de horlogekast is staal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

De 5 Sports SRE003K1 is onderdeel van de Seiko 5 Sports serie en heeft een unieke blauwe kleur, die het horloge een speels en trendy tintje geeft. Met zijn ronde vorm past dit horloge perfect om elke pols.

Laat jezelf stralen met dit prachtige horloge van Seiko. Bestel de 5 Sports SRE003K1 vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies