Michael Kors

Runway MK6979 Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 40 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal PVC
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown
Merk product code MK6979
Serie Runway
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke outfit? Dan is de Runway MK6979 van Michael Kors een absolute must-have voor dames. Met een kastdiameter van 40 mm en een dikte van 10 mm heeft dit goudkleurige horloge een opvallende uitstraling. Het mineraalglas zorgt voor een duurzame bescherming tegen krassen, terwijl het quartz uurwerk ervoor zorgt dat je altijd bij de tijd bent. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt.

De zwarte wijzerplaat van dit horloge contrasteert prachtig met de goudkleurige kast, waardoor het een elegant en tijdloos design heeft. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De bruine kleurnaam van het merk Michael Kors voegt een vleugje luxe toe aan dit prachtige accessoire. Met de productcode MK6979 en de serie Runway is dit horloge een echte eyecatcher.

Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse stijl wilt upgraden, de Runway MK6979 is de perfecte keuze. Met zijn ronde vorm en verfijnde details zal dit horloge zeker de aandacht trekken. Voeg een vleugje glamour toe aan je pols met dit prachtige Michael Kors horloge.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies