Michael Kors

Ritz MK6428 Silver colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 37 mm
Horloge kast dikte 11 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Wit
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Silver colored
Merk product code MK6428
Serie Ritz
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Ritz MK6428 van Michael Kors een absolute must-have voor dames. Met zijn zilverkleurige kast en een diameter van 37 mm is dit analoge horloge een echte eyecatcher om je pols.

Het horloge is voorzien van een chronograaf, waardoor je niet alleen de tijd kunt aflezen, maar ook de stopwatchfunctie kunt gebruiken. Met een dikte van 11 mm en een mineraal glas is dit horloge niet alleen elegant, maar ook duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.

De Ritz MK6428 werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens het handen wassen of bij lichte regenbuien.

De witte wijzerplaat geeft het horloge een frisse en tijdloze uitstraling, terwijl de roestvrij stalen band zorgt voor een comfortabele pasvorm. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten, zonder dat het knelt.

De Ritz MK6428 uit de Ritz serie van Michael Kors is een horloge dat niet alleen functioneel is, maar ook een fashion statement maakt. Met zijn merknaam "Silver colored" en productcode MK6428 is dit horloge een must-have voor elke modebewuste vrouw.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies