Michael Kors

Pyper Dark Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Zilverkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal PVC
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Dark Blue
Merk product code MK7244
Serie Jet Set
Vorm Rond

Ontmoet Pyper, het perfecte accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en tijdloze toevoeging aan hun outfit. Dit analoge horloge van Michael Kors behoort tot de Jet Set serie en heeft een elegante ronde vorm.

Met een horlogekast diameter van 38 mm en een dikte van slechts 7 mm, is Pyper een slank en verfijnd horloge dat comfortabel om de pols past. De zilverkleurige kast en zilverkleurige wijzerplaat geven het horloge een klassieke uitstraling.

Het horlogeglas is gemaakt van mineraal, wat zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid. Pyper wordt aangedreven door een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting.

Dit horloge is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor het bestand is tegen spatwater en regen. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, Pyper is altijd een betrouwbare metgezel.

Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, straalt dit horloge kwaliteit en stijl uit. De donkerblauwe kleur van het merk Michael Kors geeft Pyper een unieke en trendy uitstraling.

Met de productcode MK7244 is Pyper gemakkelijk te herkennen en te bestellen. Voeg dit prachtige horloge toe aan je collectie en maak een statement met je stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies