Michael Kors

Pyper MK4340 Rose Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Rose Gold
Merk product code MK4340
Serie Pyper
Type sluiting Vouwsluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Pyper MK4340 van Michael Kors echt iets voor jou. Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een roségoudkleurige kast met een diameter van 38 mm en een dikte van 7 mm.

Het horloge heeft een goudkleurige wijzerplaat die mooi contrasteert met de roestvrijstalen behuizing. Het mineraalglas zorgt voor een heldere en krasbestendige bescherming. Met het quartz uurwerk ben je altijd verzekerd van een nauwkeurige tijdweergave.

De Pyper MK4340 is waterbestendig tot 5 ATM, waardoor je het horloge kunt dragen tijdens het wassen van je handen of bij lichte regen. De vouwsluiting zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt het gemakkelijk om het horloge om en af te doen.

Dit horloge uit de Pyper serie van Michael Kors is een echte eyecatcher. De combinatie van de roségoudkleurige kast en de goudkleurige wijzerplaat geeft het horloge een luxe uitstraling. Met de merknaam "Rose Gold" en de productcode MK4340 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Laat jezelf stralen met de Pyper MK4340 van Michael Kors. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en voeg een vleugje glamour toe aan je outfit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies