Michael Kors

Pyper MK2741 Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge kast diameter 38 mm
Horloge kast dikte 7 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Pink
Merk product code MK2741
Serie Pyper
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect bij jouw outfit past? Dan is de Pyper MK2741 van Michael Kors een absolute must-have. Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een kastdiameter van 38 mm en een dikte van slechts 7 mm is dit horloge elegant en verfijnd. De roségoudkleurige kast geeft het horloge een luxe uitstraling, terwijl het mineraalglas zorgt voor duurzaamheid en krasbestendigheid.

De Pyper MK2741 werkt op een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting. Met een waterbestendigheid van 5 ATM hoef je je geen zorgen te maken als je per ongeluk in de regen terechtkomt.

De zilverkleurige wijzerplaat en de leren band in de kleur Pink maken dit horloge helemaal af. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en met de Pyper MK2741 bewijzen ze dat opnieuw. Dit horloge is onderdeel van de Pyper serie en heeft een klassieke ronde vorm.

Met de Pyper MK2741 om je pols ben je altijd bij de tijd en straal je zelfvertrouwen en klasse uit. Bestel dit prachtige horloge vandaag nog en maak een statement met jouw stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies