Michael Kors

Parker MK5896 Rosegold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Roségoudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Roségoudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Rosegold colored
Merk product code MK5896
Serie Parker
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect is voor dames? Dan is de Parker MK5896 van Michael Kors echt iets voor jou. Dit prachtige horloge behoort tot de categorie Analoge horloges en heeft een aantal geweldige eigenschappen die je zeker zullen bevallen.

De Parker MK5896 is voorzien van een chronograaf, waardoor je niet alleen de tijd kunt aflezen, maar ook de mogelijkheid hebt om de stopwatchfunctie te gebruiken. Met een kastdiameter van 39 mm en een kastdikte van 12 mm heeft dit horloge een perfecte maat die zowel elegant als comfortabel is om te dragen.

Wat betreft het uiterlijk, is de kast van dit horloge roségoudkleurig, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het glas is gemaakt van mineraal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een helder zicht op de wijzerplaat. De wijzerplaat zelf is ook roségoudkleurig, wat perfect past bij de rest van het horloge.

Het uurwerk van de Parker MK5896 is van het type quartz, wat betekent dat het horloge nauwkeurig en betrouwbaar is. Daarnaast is het horloge waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het zonder zorgen kunt dragen tijdens dagelijkse activiteiten zoals handen wassen of in de regen lopen.

De Parker MK5896 is gemaakt van roestvrij staal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een moderne uitstraling heeft. Het horloge is ontworpen door Michael Kors, een bekend merk in de modewereld. De kleur van het merk is rosegold colored en de productcode is MK5896. Dit horloge behoort tot de serie Parker, wat staat voor stijl en elegantie.

Om het horloge gemakkelijk om je pols te bevestigen, is het voorzien van een druksluiting. De ronde vorm van het horloge zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling die bij elke outfit past.

Met de Parker MK5896 van Michael Kors haal je een prachtig horloge in huis dat zowel stijlvol als functioneel is. Waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies