Michael Kors

Parker MK5354 Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Horloge chronograaf True
Horloge kast diameter 39 mm
Horloge kast dikte 12 mm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge materiaal glas Mineraal
Horloge soort uurwerk Quartz
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Goudkleurig
Materiaal Roestvrij staal
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code MK5354
Serie Parker
Type sluiting Druksluiting
Vorm Rond

Ben je op zoek naar een stijlvol horloge dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Parker MK5354 van Michael Kors iets voor jou. Dit prachtige analoge horloge voor dames is een echte eyecatcher.

Met zijn goudkleurige kast en wijzerplaat straalt dit horloge luxe en elegantie uit. De kast heeft een diameter van 39 mm en een dikte van 12 mm, waardoor het horloge mooi opvalt om je pols. Het mineraalglas zorgt voor een heldere en krasbestendige bescherming.

De Parker MK5354 is voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk en heeft een chronograaffunctie. Hiermee kun je niet alleen de tijd bijhouden, maar ook de stopwatch gebruiken voor extra functionaliteit.

Dit horloge is waterbestendig tot 5 ATM, wat betekent dat je het kunt dragen tijdens het handen wassen of in de regen zonder je zorgen te maken. De druksluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is de Parker MK5354 duurzaam en gaat het lang mee. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en dit horloge is daar geen uitzondering op. Het is de perfecte aanvulling op je sieradencollectie.

Met zijn goudkleurige details en ronde vorm is de Parker MK5354 een tijdloos accessoire dat je outfit compleet maakt. Of je nu naar een feestje gaat of naar kantoor, dit horloge voegt een vleugje glamour toe aan elke look.

Laat jezelf stralen met de Parker MK5354 van Michael Kors. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies